YEDİYOL İLKOKULU

WEB https://yediyol.meb.k12.tr
Adres : YEDİYOL MAH. YEDİYOL KÜME EVLERİ NO: 122/1 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda,Vatanına,milletine,bayrağına,milli ve manevi değerlerine bağlı,ailesine ve milletine yararlı nesiller,Çağdaş,Bilim ve teknolojinin farkında olan,yeniiliklere açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,nitelikli,sorumluluk bilinci olan,değerlerini yaşayan ve yaşatan hoşgörü sahibi,olaylara geniş bir açıdan bakabilen,özgüveni gelişmiş,sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı,demeoratik birey yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı,Türk Milletinin milli ahlaki insani manevi kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren;İnsan Hakları na saygılı,demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek.Eğitim Öğretim verdiğimiz öğrencileri ailesine,kasabasına ve Türk toplumuna yararlı birer fert olarak kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler :
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Servis :
Ulaşım : Öğretmen servisi mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Yediyol Köyü /Şanlıurfa
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şehir merkezine 25 km uzaklığındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :